LOGO shield  MICROS SHC LOGO1                                                                                                                     Flag of Greece.svg    ss1280px Flag of the United Kingdom.svg  

 

 

Menu

DSC 0041Οι μαθητές μας της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού και του Γυμνασίου μας, διοργάνωσαν το δικό τους «Πανηγύρι των Φυσικών Επιστημών» μια πραγματική γιορτή των φυσικών επιστημών στην οποία είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις πρωτότυπες κατασκευές, τα πειράματά τους, την κατακτημένη γνώση σε αυτά τα μαθήματα, αλλά και τη δεξιοτεχνία, το μεράκι τους, την ομαδική τους συνεργασία.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τoυς διακριθέντες στον εσωτερικό μαθηματικό διαγωνισμό της Δ’ τάξης. Η βράβευση των παιδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15.6.2018, στην αυλή του σχολείου, παρουσία όλων των μαθητών του Δημοτικού σχολείου.
Θερμά συγχαρητήρια στους διακριθέντες , αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον μαθηματικό διαγωνισμό!

Περισσότερα...

171Μαθητές μας συμμετείχαν στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από τον Μορφωτικό Όμιλο Πετρούπολης υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO ΤΛΕΕ. και έλαβαν βραβεία και επαίνους σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης. Όσοι μαθητές μας δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην τελετή, βραβεύθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις της Γερμανικής Γλωσσομάθειας για τα πιστοποιητικά Fit1 και Fit2 του γερμανικού ινστιτούτου Goethe.Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στις μαθήτριες μας καθώς και στις καθηγήτριές τους.

Περισσότερα...

Άριστα είναι για μία ακόμη φορά τα αποτελέσματα των Εκπαιδευτηρίων μας στις εξετάσεις Αγγλικής Γλωσσομάθειας για τα πιστοποιητικά FCE και CPE του Πανεπιστήμιου του CAMBRIDGΕ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές και στις μαθήτριές μας καθώς και στις καθηγήτριές τους!

Περισσότερα...

Το σχολείο μας σε έναν ακόμα διαγωνισμό στην κορυφή σε όλη την Ελλάδα! 16 συνολικά μαθητές μας επιτυχόντες στο διαγωνισμό! Ο μαθητής μας της Γ’ Γυμνασίου Γούναρης Χρήστος διακρίθηκε 8ος στην Ελλάδα! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που διακρίθηκαν αλλά, και σε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό! Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας Προβατά Διονύσιο, Αθανασιάδη Αθανάσιο, Κεμενέ Νικόλαο, Παναγιωτίδη Γεώργιο και Βερλή Μιχαήλ για την αμέριστη συμπαράσταση και μεράκι που επέδειξαν στην προετοιμασία των μαθητών μας!

Περισσότερα...

Την Τρίτη 19 Ιουνίου τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου τιμούν μ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα τον μεγάλο έλληνα συνθέτη και μαέστρο, πολυβραβευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Σταύρο Ξαρχάκο. Στο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» του Άλσους Περιστερίου τα μουσικά τμήματα του σχολείου μας, η Χορωδία και η Ορχήστρα με τις φωνές μαθητών, εκπαιδευτικών και αποφοίτων παρουσιάζουν μια μεγάλη μουσική εκδήλωση, ένα μωσαϊκό τραγουδιών που αγαπήσαμε και χαρακτήρισαν το μεγάλο ταξίδι του Σταύρου Ξαρχάκου στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Περισσότερα...

DSC 0516Τη Δευτέρα 21 Μαΐου, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε την Α’ Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κυρία Ελεάνα Ανδρεούδη. Η ομιλία, την οποία παρακολούθησαν παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου που ασχολούνται ήδη με τον κλασικό χορό, εντάσσεται στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού. Η κυρία Ανδρεούδη μίλησε αρχικά για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση ενώ συνέχισε περιγράφοντας την καθημερινότητα ενός επαγγελματία χορευτή της Λυρικής. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα συναντήσει κανείς στον χώρο και τις θυσίες που απαιτούνται, τονίζοντας όμως παράλληλα την ηθική ικανοποίηση και τις ανταμοιβές που δίνει το επάγγελμά της σε όποιον το αγαπήσει και το ακολουθήσει. 

Την ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που αφιέρωσε καθώς και για όλες τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στα παιδιά.

Περισσότερα...

Εξαιρετικά αποτελέσματα πέτυχαν οι μαθητές μας των Ε’ και Στ’ που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!
1ο Βραβείο Αριστείας: Πολίτη Νεκταρία - Κονδυλία- ΣΤ3
2ο Βραβείο Αριστείας: Σηφάκης Γιώργος-ΣΤ2
3ο Βραβείο Αριστείας: Μαγδαληνού Γεωργία – Ε3, Σκλήρας Ιωάννης – Ε2, Παπαροδόπουλος Γεώργιος – Ε1

Περισσότερα...

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι για μία ακόμη φορά το σχολείο μας βρέθηκε στην κορυφή σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας το σχολείο μας διακρίθηκε με 28 συνολικά μαθητές μας επιτυχόντες στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, 17 μαθητές μας της Α΄ Λυκείου είναι επιτυχόντες, με τον Καραβέλο Αθανάσιο, ανάμεσά τους, να έχει διακριθεί 11ος στην Ελλάδα. Επίσης, 11 μαθητές μας της Β΄ Λυκείου είναι επιτυχόντες στον διαγωνισμό με τον Παπακωνσταντίνου Ιάσονα να έχει διακριθεί 6ος και την Χατζηλία Ηλιάνα 12η σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 49

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"