LOGO shield  MICROS SHC LOGO1                                                                                                                     Flag of Greece.svg    ss1280px Flag of the United Kingdom.svg  

 

 

Menu

DSC 0308Την Τετάρτη 18 Απριλίου, το σχολείο μας επισκέφθηκε ο Διευθυντής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κύριος Βασίλης Παναγιωτίδης μαζί με Στελέχη της Ένωσης, προκειμένου να παραδώσουν τα βραβεία στους μαθητές της Γ γυμνασίου που διακρίθηκαν στον Πανελλαδικό χρηματοοικονομικό διαγωνισμό European Money Quiz. Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε 52 ομάδες που διαγωνίστηκαν Πανελλαδικά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, το σχολείο μας - το οποίο συμμετείχε με δύο ομάδες - έλαβε την 1η και 3η Πανελλαδική θέση!

Περισσότερα...

raptis20181Ο μαθητής μας, Δημήτριος Ράπτης, συμμετείχε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Παιδικού και Εφηβικού διηγήματος που προκηρύχθηκε από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για το έτος 2017 και πήρε το Β΄ Βραβείο Διηγήματος με το έργο του «Το σκήνωμα της ψυχής». Πρόκειται για μία εξαιρετική διάκριση, καθώς η ΕΕΛ είναι το αρχαιότερο και ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά σωματεία της χώρας μας.

Περισσότερα...

DSC 0260Τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου για 8η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων, Μέλος του διεθνούς οργανισμού Junior Achievement Worldwide.

Η φετινή μας μαθητική επιχείρηση ονομάζεται GreXtreme και είναι μια start-up ηλεκτρονική επιχείρηση που δημιουργήθηκε από μαθητές της Ά Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου. Ο τομέας στον οποίο εστιάζει είναι ο τουρισμός στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα ο αθλητικός τουρισμός των extreme sports. O τουριστικός κλάδος είναι γνωστό ότι συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της χώρας μας, με πάνω από 15.000.000 επισκέπτες, ετησίως.

Περισσότερα...

Το Σχολείο μας διοργανώνει τη 2η Έκθεση Φωτογραφίας, αυτή τη φορά με τίτλο: «Αποδράσεις»

Στην Έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, δηλαδή Μαθητές, Γονείς, Απόφοιτοι και μέλη του Προσωπικού του Σχολείου.

Περισσότερα...

Mε πολύ μεγάλη περηφάνια και άψογη εμφάνιση που χειροκροτήθηκε απ’ όλους το Σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση του Δήμου Περιστερίου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Μαζί με τη φιλαρμονική μας που έδωσε γι’ άλλη μια φορά το ρυθμό, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο μας οδήγησαν αντίστοιχα οι σημαιοφόροι μας Γιάννης Τριπόντικας(Στ4) και Στόλη Λυδία (ΧΓ1).

Περισσότερα...

Στους παρακάτω μαθητές μας απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2016-2017 που προκηρύχθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του27ου Πνευματικού Μαΐου 2017 «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης».

Περισσότερα...

G 20180318 112442Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του σχολείου μας στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018! Ομάδες του δημοτικού μας συμμετείχαν στα 1000 και στα 3.000 μέτρα, ενώ μαθητές και μαθήτριες από το γυμνάσιο και το λύκειο στα 5 .000.μ. Ο μαθητής Καραγιάννης Κωνσταντίνος της Α γυμνασίου έκανε ρεκόρ σχολείου, με τον απίστευτο χρόνο 19.38!

Περισσότερα...

DSC 0190Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3oς Φιλανθρωπικός Δρομικός Αγώνας «TO ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ» που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» και περιελάμβανε τον αγώνα των 10.000 μ., αγώνα «FUN RUN» 1.300 μ. για μικρούς δρομείς και σκυταλοδρομία 3Χ3.330 μ. ενηλίκων και μαθητών Λυκείου. Στο «Δεκάρι του Πάρκου», που έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα δρομικά δρώμενα, πήραν μέρος εκατοντάδες δρομείς από πολλούς αθλητικούς συλλόγους, πλήθος μεμονωμένων δρομέων και μαθητές που μετέτρεψαν τη διοργάνωση σ’ ένα πραγματικό πανηγύρι αθλητισμού.

Περισσότερα...

kagkimage8Την Κυριακή 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διεθνής Μαθηματικός διαγωνισμός "Καγκουρό" στον οποίο το σχολείο μας συμμετείχε για ενδέκατη συνεχή χρονιά και μάλιστα ως εξεταστικό κέντρο. Ευχόμαστε στους 455 μαθητές που ήρθαν στο σχολείο μας και έλαβαν μερος, καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους!

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 16.2.2018 η δασκάλα της Δ΄τάξης του Δημοτικού μας, κ. Αναγνώστου Κλειώ, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία με θέμα: «Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ». Η κ. Αναγνώστου παρουσίασε την προσέγγιση της Δ’ τάξης στην ενότητα των Μετρήσεων και των σύντομων πολλαπλασιασμών και διαιρέσεων με τις δυνάμεις του 10. Η παρουσίαση στηρίχτηκε σε μια μυθοπλασία με τίτλο ΣΥΜΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 47

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"