LOGO shield  MICROS SHC LOGO1

 

Menu

EuclidesΒάσει του πλήθους των διακριθέντων και προκριθέντων μαθητών, το Σχολείο μας (ανάμεσα σε περίπου 1100 σχολεία που συμμετείχαν) έλαβε στον 77ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «ο Ευκλείδης 2017»:

• την 1η θέση στην Αττική
• τη 2η θέση σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα...

Online αίτηση συμμετοχής για δεκάρι και fun run   -   Online αίτηση συμμετοχής για σκυταλοδρομία

Ιατρική βεβαίωση

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου το Σάββατο 1/4/2017, διοργανώνουν τον 2ο φιλανθρωπικό δρομικό αγώνα, «Το Δεκάρι του Πάρκου».
Η απόσταση για τους μικρούς δρομείς (έως 14 ετών) είναι 1300μ. «FUN RUN», ενώ για τους ενήλικες είναι 10.000μ. Θα πραγματοποιηθεί και αγώνας σκυταλοδρομίας τριών αθλητών για ενήλικες και μαθητές Λυκείου 3 x 3.330 μ.
Στόχοι της διοργάνωσης είναι:
• Να αναδείξουμε την ανάγκη προστασίας του Πάρκου Τρίτση.
• Να ενισχύσουμε τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.
• Να παρακινήσουμε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη χαρά της άθλησης.

Περισσότερα...

s20170217 165211Οι μαθήτριες των τμημάτων κινεζικής γλώσσας του σχολείου μας, διδάχθηκαν από τη δασκάλα τους κα Jane Tung Ching τα έθιμα και τις παραδόσεις της κινεζικής πρωτοχρονιάς και έφτιαξαν μια κατασκευή με το κινεζικό ιδεόγραμμα 福(fu), το οποίο σημαίνει ευημερία και καλοτυχία.

Περισσότερα...

20170218 183715Με τη 2η υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ 41 σχολείων και δύο νίκες η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας του σχολείου μας ξεχώρισε στους Προκριματικούς Αγώνες Αντιλογίας 2017 που διοργανώθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου και προκρίθηκε για την προημιτελική φάση. Πολλά συγχαρητήρια οφείλουμε στους μαθητές μας Γεωργακοπούλου Ντένια, Μαδεντζόγλου Νικόλα, Μπάλο Θάνο, Ράπτη Δημήτρη, Ρούτουλα Μιχαέλα, Σπυροπούλου Κωνσταντίνα και Χαϊδά Μάρθα και στους καθηγητές που τους προετοίμασαν.

Περισσότερα...

DSC 0083Δείτε τα βίντεο όλων των ομιλητών από "εδώ"

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 400 εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Φεβρουαρίου οι εργασίες της Διημερίδας που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» του Ιόνιου Πανεπιστημίου και την επιστημονική ένωση και το περιοδικό ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με αντικείμενο «Διδάσκοντας και συνομιλώντας δημιουργικά με την Ιστορία στο Σύγχρονο Σχολείο».

Περισσότερα...

Online φόρμα υποβολής

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, για άλλη μια χρονιά, την 68η από την ίδρυσή τους, επιδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, παρέχουν τέσσερις (4) πλήρεις υποτροφίες σε αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές Γυμνασίων. Με την προϋπόθεση της διατήρησης άριστων επιδόσεων και εξαιρετικής συμπεριφοράς, οι υποτροφίες αφορούν και τις τρεις (3) τάξεις του Λυκείου. Η επιλογή των υπότροφων θα γίνει μέσω γραπτών διαγωνιστικών εξετάσεων. Στις εξετάσεις δύνανται να συμμετάσχουν μαθητές με μέσο όρο του Α΄ τετραμήνου της Γ΄ Γυμνασίου, τουλάχιστον 19,0 «Άριστα». 

Περισσότερα...

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής 

Πρόγραμμα - Πρόγραμμα με μια ματιά - Χορηγοί & Υποστηρικτές - Χάρτης Πρόσβασης

Στις 4 και 5 Μαρτίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων την 8η κατά σειρά διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διημερίδα πραγματοποιείται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των  Εκπαιδευτηρίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114 στο Περιστέρι, και αντικείμενό της αποτελεί η εισαγωγή, χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Που απευθύνεται: Η διημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Κολεγίων καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το χώρο της εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

small1


Οι μαθητές του Σχολείου μας Καλύβας Σπύρος (Β´ Λυκείου) και η Μπαφαλούκου Μαριρένα (Γ' Λυκείου) βραβεύτηκαν την Τετάρτη 8/2 από την ΄Ενωση Ελλήνων Χημικών διότι κατέλαβαν την 6η θέση ( ανάμεσα σε μαθητές της Α´ και Β´ Λυκείου αντίστοιχα) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας του 2016. Ήταν μια βραδιά με "Άρωμα Χημείας", με παρευρισκόμενους εξαιρετικούς καθηγητές Χημείας της Δευτεροβάθμιας και της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και εκπροσώπους πολιτικών φορέων.

Περισσότερα...

EnglishLogoOfficialΤα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σχολείου μας για τo πτυχίo Αγγλικής γλωσσομάθειας C2 (PROFICIENCY) του Πανεπιστημίου ΜICHIGAN είναι τώρα διαθέσιμα. Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι μαθητές μας που έδωσαν τη συγκεκριμένη εξέταση κατάφεραν να αποκτήσουν το PROFICIENCY, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις.
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και τις καθηγήτριές τους!

Περισσότερα...

simage 0 02 05 99826ca41ea920060461b8b64b897290f8652a0ce1b515a0a5bfd8691cec303e VΟι παρακάτω μαθήτριες μας της Γ΄ Γυμνασίου βραβεύτηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που προκηρύχθηκε από τη ΔΕΠ του Δήμου Μεγαρέων με θέμα: « Η ίδρυση του Βυζαντίου από τον Βύζαντα τον Μεγαρέα το έτος 667 π.Χ.»:

Πολυμενάκου Αναστασία: 1ο βραβείο Ποίησης Γυμνασίου.
Νεφέλη Πολιτικού: 2ο βραβείο Ποίησης Γυμνασίου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 36

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"