LOGO shield  MICROS SHC LOGO1                                                                                                                     Flag of Greece.svg    ss1280px Flag of the United Kingdom.svg  

 

 

Menu

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στις εξετάσεις του Michigan State University για τo δίπλωμα C2 (Proficiency) πέτυχαν σε ποσοστό 90%. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στις καθηγήτριές τους.

Περισσότερα...

20180348 1901752386757434 1820435098 oΓια τρίτη χρονιά το Σχολείο μας, το διάστημα από τις 09 έως τις 15 Ιουλίου, είχε την εξαιρετική τιμή να λάβει από τη "Βαλκανική Αμφικτιονία" υποτροφίες δεκαέξι μαθητών της Γ' Γυμνασίου, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαστημική κατασκήνωση "Space Camp Turkey", που βρίσκεται στην Ελεύθερη Ζώνη του Αιγαίου, κοντά στην πόλη Gaziemir, 14klm έξω από τη Σμύρνη. Οι μαθητές μας, τη χρονική περίοδο που βρέθηκαν εκεί, γέμισαν γνώσεις και έλαβαν αναρίθμητες πληροφορίες σε ό,τι αφορά το διάστημα. Πήραν μέρος σε εκπληκτικές δραστηριότητες με κορυφαίες αυτές των προσομοιωτών σε διαστημόπλοιο, στο πώς είναι να περπατήσει κάποιος στο φεγγάρι, ή ποια είναι πραγματικά η δυσκολία κινήσεων σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας!

Περισσότερα...

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 800 δρομείς, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου πραγματοποίησαν το Σάββατο 1η Απριλίου τον 2ο φιλανθρωπικό δρομικό αγώνα για μαθητές και ενήλικες με τίτλο «Το Δεκάρι του Πάρκου» στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές, δρομείς από πολλούς αθλητικούς συλλόγους καθώς και πλήθος μεμονωμένων δρομέων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων «Απόλλων Δυτικής Αττικής».

Περισσότερα...

DSC 0124Το Σάββατο 24 Ιουνίου, οι μαθητές μας της Γ’ Λυκείου ολοκληρώνοντας μια κοινή μαθητική πορεία που συμπληρώνει για πολλούς περισσότερα από δώδεκα κα χρόνια ζωής, γιόρτασαν την αποφοίτησή τους. Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες από τον Γενικό Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιώργο Λιναρδάτο και από τους γονείς των τελειόφοιτων κα Σοφία Φωτιάδου-Κακούρη, κ. Παναγιώτη Κουντούρη και κ. Γιώργο Μαγνήσαλη. Οι απόφοιτοί μας Στέλιος Φραγκιουδάκης και Παναγιώτης Σουλελές έδωσαν τη δική τους ματιά, έχοντας τελειώσει ήδη το πρώτο πανεπιστημιακό τους έτος και όντας μόλις ένα χρόνο μακριά από τα μαθητικά θρανία.

Περισσότερα...

DSC 0133Την Τετάρτη 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο 93ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών η μεγάλη Διαπολιτισμική Γιορτή της UNICEF η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά και αποτελεί πλέον θεσμό για την ελληνική κοινωνία. Στην εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στην ευρύτερη δράση της Unicef «Ένα παιδί είναι πάνω απ’ όλα παιδί», πήραν μέρος άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προσφυγόπουλα, παιδιά μεταναστών, παιδιά από ορφανοτροφεία, ιδρύματα και μαθητές από σχολεία της Αθήνας. Με σύνθημα «Όλοι μαζί μια αγκαλιά», οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, σε μεικτές ομάδες, να λάβουν μέρος σε μουσικά-θεατρικά δρώμενα καθώς και πλήθος άλλων ευχάριστων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Περισσότερα...

DSC 0700Με μια υπέροχη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» του Άλσους Περιστερίου, το Σχολείο μας πραγματοποίησε ένα μεγάλο αφιέρωμα σ’ έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού, τον Διονύση Σαββόπουλο. Η χορωδία και η ορχήστρα του Σχολείου μας, μαθητές του Δημοτικού μας στις πιανίκες, μαθητές, εκπαιδευτικοί και απόφοιτοί μας στο τραγούδι, μαζί με τα παιδιά που φοιτούν στα τμήματα χορού του Αθλητικού - Πολιτιστικού Κέντρου του Σχολείου μας σκιαγράφησαν με μοναδικό τρόπο πάνω στη σκηνή τα 50 χρόνια του Διονύση Σαββόπουλου στο ελληνικό τραγούδι.

Περισσότερα...

DSC 0011Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση «Οι πειρατές της καμινάδας» του Ευγένιου Τριβιζά. Στην παράσταση συμμετείχαν τα τμήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου, της Ρυθμικής Αγωγής (ΠΣ-ΠΝ – Ν), των Παραδοσιακών Χορών (Α’-Β’-Γ’) & του επίλεκτου τμήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Δημοτικού του Αθλητικού – Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Περισσότερα...

DSC 0366Τα μικρά μας της Α΄ Δημοτικού γιόρτασαν την πρώτη τους δημιουργική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο ανεβάζοντας τη θεατρική παράσταση «Μέσα στο νερό δασκάλα», σε διασκευή από το ομώνυμο παραμύθι του Γιάννη Ξανθούλη. Μια παράσταση γεμάτη από μουσική, χορό και ταλέντο από τους μαθητές μας οι οποίοι ξετύλιξαν στη σκηνή ένα πανέμορφο οικολογικό παραμύθι που προτρέπει να αναζητήσουμε τις αξίες της αγάπης, της φιλίας, της ελπίδας και της συγγνώμης.

Περισσότερα...

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των μαθητών της ΣΤ’ τάξης στις εξετάσεις Αγγλικών για το KETfs (Α2)-CAMBRIDGE!
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΤfs (Α2): 100%
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Α1 & Α2: 100%
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις καθηγήτριες των Αγγλικών που τα προετοίμασαν!

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 41

"Το Σχολείο του μέλλοντος είναι εδώ, ψηφιακό, βιωματικό, διαδραστικό"