O όμιλος αστρονομίας του σχολείου μας επισκεύθηκε την Παρασκευή 10/11 την έκθεση Life in Space που διοργανώνεται από την NASA και την ESA – Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πιστές απομιμήσεις δορυφόρων, στολές αστροναυτών, την ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου στην προσπάθεια εξερεύνησης του διαστήματος και πολλά ακόμη εκθέματα που αφορούν τη ζωή στο διάστημα.
Αποκορύφωμα αποτέλεσε η ευκαιρία να αγγίξουν αληθινό δείγμα από την επιφάνεια της σελήνης αλλά και να δοκιμάσουν προσομοιωτές πτήσεων, έλειψης βαρύτητας και να ταξιδέψουν μέσω εικονικής πραγματικότητας στο πανέμορφο σύμπαν.
Συνοδός σε αυτό το “διαστημικό ταξίδι” ήταν ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας και υπεύθυνος του ομίλου αστρονομίας κ.Καριμπίδης Διονύσης.