To Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της 11ης διαδικτυακής διημερίδας «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Μια διημερίδα που έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς τις εργασίες της εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν 2.800 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, και στελέχη φορέων εκπαίδευσης & εταιριών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, και από ομογενειακά σχολεία. Mέσω των Κεντρικών Ομιλιών και του International Section, δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας, εκπαιδευτικοί από τη διεθνή κοινότητα των 325 Microsoft Showcase Schools.
Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε συναδέλφους, ενώ οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες στην εκπαίδευση.
Η διημερίδα σε αριθμούς:
Οι Κεντρικές Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Μαρτίου και συμμετείχαν, κατά σειρά εμφάνισής τους στο πρόγραμμα, οι ακόλουθοι:
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κεντρικές ομιλίες του Σαββάτου ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το προωθητικό βίντεο της διημερίδας ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=1-kjULYTfDE.
Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια αποτέλεσαν για μια ακόμη φορά οι Χορηγοί, στους οποίους αξίζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες για την καθοριστική υποστήριξή τους στην προετοιμασία και διοργάνωση της διημερίδας αλλά και για τη συμβολή τους κατά τη διάρκεια του διημέρου μέσω των παρουσιάσεων και των Εικονικών Περιπτέρων.
Χορηγός Καινοτομίας και Τεχνολογίας
Χρυσοί Χορηγοί
Αργυροί Χορηγοί
Χορηγοί Επικοινωνίας