Αθλητικό
Πολιτιστικό
Κέντρο

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Σχολείο μας, επιδιώκοντας όλα τα χρόνια λειτουργίας του να βρίσκεται στην πρωτοπορία σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες του στους τομείς του αθλητισμού και των τεχνών με το πολυδύναμο Αθλητικό - Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο χάρη στη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας αναβαθμίζεται ποιοτικά και ουσιαστικά κάθε χρόνο και γίνεται όλο και πιο ειδικευμένο σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η αδιάκοπη προσπάθεια, η συστηματική δουλειά και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τα εχέγγυα για την εξαιρετική πορεία του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου. Οι συνεχείς επιτυχίες των τμημάτων μας σε αγώνες, παραστάσεις και εκδηλώσεις ανατροφοδοτούν το κουράγιο και τη δύναμή μας, προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε με στόχο τη μέγιστη δυνατή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το Αθλητικό - Πολιτιστικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου είναι πιστοποιημένο με το πλέον αυστηρό πρότυπο ποιότητας ISO 9001-2015 κι έτσι συγκαταλέγεται μεταξύ των λίγων, σε παγκόσμια κλίμακα, εκπαιδευτικών μονάδων που έχουν πιστοποιηθεί με το συγκεκριμένο πρότυπο ποιότητας.

Ταυτόχρονα, από τις 25.05.2018, που τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679 «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», εφαρμόζουμε τις αυστηρές υποχρεώσεις σχετικά με τη συλλογή και κάθε άλλη πράξη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές & προπονητές Φυσικής Αγωγής, Χορού, Μουσικής, Εικαστικών & Θεατρικών τεχνών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι γυμναστές μας είναι εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες και ναυαγοσώστες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Αθλητικό-Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Πιο αναλυτικά οι εγκαταστάσεις:

• Γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5
• Γήπεδο βόλεϊ
• Γήπεδο μπάσκετ
• Κλειστό Κολυμβητήριο
• Αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης» χωρητικότητας 350 θεατών (θέσεις καθήμενων) εξοπλισμένη με σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτός
• Δύο Σύγχρονα Γυμναστήρια με παρκέ και καθρέπτες ειδικά για χορό
• Αίθουσες για την εκπαίδευση μουσικών οργάνων, σκάκι και εικαστικών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για τους μαθητές του σχολείου μας η κάθε δόση καταβάλλεται μαζί με τα δίδακτρα, ενώ, μετά από συνεννόηση με το λογιστήριο, μπορεί να καταβληθεί και το σύνολο του ποσού.
Για τους εξωσχολικούς μαθητές, με την εγγραφή καταβάλλεται η 1η δόση ενώ δίνεται η δυνατότητα το συνολικό ποσό να αποπληρωθεί είτε εφάπαξ είτε έως 8 δόσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δείτε όλες τις δράσεις του Αθλητικού Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Δράσεις

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Δείτε όλες τις προσεχώς δράσεις του σχολείου, περιλαμβανομένων αυτές του Αθλητικού Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Προσεχώς
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Κολυμβητικό
Κέντρο

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

To Κολυμβητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 με σκοπό την προώθηση των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Σε μια χώρα που κυριαρχεί το θαλάσσιο στοιχείο, έχουμε θέσει ως βασική μας προτεραιότητα τα παιδιά μας να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια. Μέσα από την κολύμβηση θέλουμε να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση, την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και τη μυοσκελετική τους ανάπτυξη ενώ παράλληλα να συμβάλουμε στην κοινωνικοποίηση και στην ψυχαγωγία τους μέσα από τη συμμετοχή στα ομαδικά τμήματα του κολυμβητηρίου μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επιστημονικά και καταρτισμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στην κολύμβηση, οι οποίοι πάντα κοντά στους αθλούμενους, ενθαρρύνουν και βοηθούν στην βελτίωση της επίδοσής τους. Το ντύσιμο των παιδιών γίνεται από μόνιμο συνεργάτη μας, αποφεύγοντας έτσι τον συνωστισμό στα αποδυτήρια και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την άνεση και την υγιεινή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι εκπαιδευτές μας είναι γυμναστές εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες και ναυαγοσώστες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Για τον καθαρισμό του νερού της πισίνας εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη μέθοδος φιλτραρίσματος, απολύμανσης και θέρμανσης νερού που εξασφαλίζει συνολικά την υγεία των αθλούμενων . Το νερό είναι απόλυτα διαυγές ενώ η ποιότητά του ελέγχεται διαρκώς και ηλεκτρονικά από υπεύθυνο συντηρητή μας αλλά και με τη συνδρομή εξειδικευμένης εταιρείας, η οποία ανά 15 ημέρες πραγματοποιεί μικροβιολογικές αναλύσεις σε πιστοποιημένο εργαστήριο. Τα δάπεδα τόσο του κολυμβητηρίου μας όσο και των αποδυτηρίων είναι απόλυτα αντιολισθητικά.
Η θερμοκρασία της πισίνας τηρείται σταθερά σε ιδανική θερμοκρασία για τους αθλούμενους.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας του κολυμβητηρίου εκτείνεται χρονικά από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Ιουλίου με τη λειτουργία θερινών τμημάτων. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο για εξωσχολικούς μαθητές και ενήλικες. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τμήματα

1. Παιχνίδια εξοικείωσης με το νερό.
2. Εκμάθηση τεχνικής των 4 στιλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα).
3. Συγχρονισμένη κολύμβηση
4. Υδατοσφαίριση (Water Polo)
5. Ατομικά μαθήματα κολύμβησης - Θεραπευτική Κολύμβηση

 
 

Ατομικά
Αθλήματα

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας εισάγουμε τους μαθητές μας στα ατομικά αθλήματα διαμορφώνοντας τα τμήματά μας ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους.

Αρχικά, μυούμε τα παιδιά στις τεχνικές του αθλήματος που επιλέγουν, μέσα από παιγνιώδη μορφή και πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών. Στη συνέχεια εξειδικεύουμε στις τεχνικές και τακτικές του κάθε αθλήματος με στόχο τη σφαιρική προσέγγισή του και τη σταδιακή εξέλιξη και πρόοδο των μαθητών μας. Τα παιδιά που συμμετέχουν στα ατομικά αθλήματα λαμβάνουν μέρος σε εκδηλώσεις, αγώνες, επιδείξεις και παραστάσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό κίνητρα, στόχους και πολύτιμες εμπειρίες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές & προπονητές Φυσικής Αγωγής με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι γυμναστές μας είναι εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Αθλητικό-Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Πιο αναλυτικά οι εγκαταστάσεις για τα συγκεκριμένα αθλήματα:

• Σύγχρονο Γυμναστήριο με παρκέ και καθρέπτες
• Αίθουσα για την εκπαίδευση σκάκι
• Αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης»

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των τμημάτων μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τμήματα

1. Tμήμα Ενόργανης Γυμναστικής
2. Τμήματα Αντισφαίρισης Τένις-Μίνι Τένις
3. Τμήμα Tae Kwon Do
4. Τμήμα Σκάκι

 
 

Ακαδημίες

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ δημιουργήθηκαν με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά μέσα από παιδαγωγικές διαδικασίες και με εξειδικευμένους προπονητές- καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Εστιάζουμε στη σωστή διδασκαλία με σύγχρονες μεθόδους δίνοντας παράλληλα έμφαση στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε παιδιού, στη σωστή διαπαιδαγώγηση, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση τους.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ακαδημίες μας συμμετέχουν σε τουρνουά με ομάδες άλλων ακαδημιών καθώς και στα διασχολικά πρωταθλήματα του Α.Σ.Ι.Σ. (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές & προπονητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο βόλεϊ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι γυμναστές μας είναι εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Αθλητικό-Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Πιο αναλυτικά οι εγκαταστάσεις:

• Γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με νέο σύγχρονο χλοοτάπητα ο οποίος ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
• Γήπεδο βόλεϊ
• Γήπεδο μπάσκετ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των ακαδημιών μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο, και για εξωσχολικούς μαθητές (ποδόσφαιρο). Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τμήματα

1. Ποδόσφαιρο
2. Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ)
3. Πετοσφαίριση (Βόλεϊ)

 
 

Σχολή
Χορού

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Σχολή Χορού ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό την εκμάθηση στους μαθητές μας όλων των ειδών του χορού, από το κλασικό μπαλέτο μέχρι τον σύγχρονο χορό.
Έχοντας ως προτεραιότητα την προοπτική και τη δυνατότητα εξέλιξης των μαθητών μας, λειτουργούμε τμήματα χορού, από την προσχολική ηλικία (4 ετών) έως και το Λύκειο.
Μέσα από τον χορό τα παιδιά αποκτούν ευεξία και καλή φυσική κατάσταση, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους, ανακαλύπτουν την αξία της συνεργασίας και της προσήλωσης στον στόχο, αποκτούν αυτοπεποίθηση και απελευθερώνονται μέσω της σωματικής έκφρασης.
Στο τέλος κάθε χρονιάς όλα τα παιδιά που παρακολουθούν τα τμήματα χορού συμμετέχουν σε μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση που παρουσιάζεται σε κεντρικές θεατρικές σκηνές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό της σχολής χορού του Αθλητικού-Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και καθηγητές χορού με αναγνωρισμένα από το κράτος πτυχία ανωτάτων και ανωτέρων σχολών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι γυμναστές και οι δάσκαλοι χορού είναι εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Αθλητικό-Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Πιο αναλυτικά οι εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα είναι:

• Σύγχρονο Γυμναστήριο με παρκέ ειδικά για χορό και καθρέπτες
• Αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης»

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των ακαδημιών μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο και για εξωσχολικούς μαθητές. Εγγραφές γίνονται μέχρι τον μήνα Νοέμβριο.

Τμήματα

1. Τμήμα Ρυθμικής Αγωγής
2. Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής
3. Τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών
4. Τμήμα Μπαλέτου
5. Τμήμα Κλακετών (Tap Dance)
6. Τμήμα Σύγχρονου Χορού
7. Τμήμα Modern-Jazz, Hip-Hop
8. Τμήμα Break Dance (Street Dance)
9. Τμήμα Latin & Ευρωπαϊκών χορών

 
 

Εργαστήρι
Κινηματογράφου &
Animation

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η αισθητική μας είναι ταυτόχρονα ιδιότητα και εργαλείο κι εξελισσόμαστε καλλιεργώντας την. Ειδικά στην εποχή μας, που χαρακτηρίζεται από την ανάδειξη της εικόνας σε κυρίαρχο μέσο μετάδοσης αισθητικών και ιδεολογικών μηνυμάτων, ένα βασικό ζητούμενο της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι η ανάπτυξη ενός εργαλείου αποκωδικοποίησης και αξιολόγησης αυτών των μηνυμάτων.
Μέσα από πρακτική εξάσκηση εισάγουμε τους μαθητές μας στις βασικές αρχές του Filmmaking και του Animation απολαμβάνοντας τη δυναμική της κινούμενης εικόνας σε συνδυασμό με τις απεριόριστες διαστάσεις που έχει πλέον αποκτήσει, χάρη στα νέα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και προβολής.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό των τμημάτων των εργαστηρίων Κινηματογράφου και Animation του Αθλητικού-Πολιτιστικού μας Κέντρου, αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές οπτικοακουστικών και εικαστικών τεχνών με πτυχία ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται :

• σε αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για τη δημιουργία των έργων των μικρών καλλιτεχνών μας • στην αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης»

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των τμημάτων μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τμήματα

1. Εργαστήρι Κινηματογράφου
2. Εργαστήρι Animation

 
 

Θεατρικό Εργαστήρι &
Εικαστικό Εργαστήρι

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η θεατρική παιδεία έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα. Πρώτοι οι αρχαίοι μας πρόγονοι ανέδειξαν το θέατρο όχι μόνο ως μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και ως πηγή διαπαιδαγώγησης, κοινωνικής αγωγής και πολιτισμού.
Στα τμήματα του Θεατρικού και Εικαστικού Εργαστηρίου επιτυγχάνεται η αισθητική ανάπτυξη του ατόμου, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει και να δημιουργεί το ωραίο στη φύση και την τέχνη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό των τμημάτων Θεατρικού και Εικαστικού εργαστηρίου του Αθλητικού-Πολιτιστικού μας Κέντρου, είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές θεάτρου και εικαστικών τεχνών με πτυχία ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για τη διδασκαλία των μαθητών μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των τμημάτων μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τμήματα

1. Τμήμα Θεατρικού Εργαστηρίου
2. Τμήμα Εικαστικού Εργαστηρίου

 
 

Μουσική
Αγωγή

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η μουσική αποτελεί τόσο έναν τρόπο έκφρασης, όσο κι έναν κώδικα δημιουργικής επικοινωνίας, που εμφανίστηκε με τη γέννηση του ανθρώπου.
Ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας πίστευαν ότι τα συναισθήματα επηρεάζονται από τη μελωδία και τον ρυθμό και ότι η δύναμη της μουσικής μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αλλαγή και να δημιουργήσει αρμονία. Η μουσική είναι τρόπος να ζεις ισορροπημένα, να εκφράζεσαι, να δημιουργείς. Αυτοί είναι και οι στόχοι στην εφαρμογή της διδασκαλίας. Οι μαθητές μαθαίνουν να εκφράζονται και να δημιουργούν μέσα από κανόνες και ορισμούς που τους δίνουν ελευθερία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό του τμήματος Μουσικής Αγωγής του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές Μουσικής με αναγνωρισμένα από το κράτος πτυχία ανώτερων σχολών και με ειδικότητα στο όργανο διδασκαλίας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται :

• σε αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για τη διδασκαλία των μουσικών οργάνων της Ορχήστρας και της Χορωδίας.
• στην αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης».

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των τμημάτων μας εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Λειτουργούν τμήματα για μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους .

Τμήματα

1. Τμήμα Ορχήστρας ORFF
2. Τμήματα εκμάθησης Μουσικών Οργάνων
3. Τμήμα Ορχήστρας Πνευστών-Κρουστών
4. Τμήμα Χορωδίας
5. Τμήμα Ορχήστρας Γυμνασίου-Λυκείου.

 
 

Τμήματα
Ενηλίκων

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στα τμήματά μας συμμετέχουν, εκτός από τους μικρούς μας μαθητές, και ενήλικες φίλοι μας που επιθυμούν να αθληθούν, να εκτονωθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν. Οι ενήλικες μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ατομικά ή ομαδικά μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κάθε στιγμή δίπλα τους πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε αθλητική και πολιτιστική τους αναζήτηση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό του Αθλητικού - Πολιτιστικού μας Κέντρου είναι απόλυτα εξειδικευμένο και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους καθηγητές & προπονητές Φυσικής Αγωγής, Χορού, Μουσικής, Εικαστικών & Θεατρικών τεχνών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι γυμναστές μας είναι εκπαιδευμένοι σε πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας ναυαγοσώστες πλήρους απασχόλησης εξασφαλίζοντας την υγιεινή διαβίωση και ασφάλεια των παιδιών μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Αθλητικό-Πολιτιστικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.
Πιο αναλυτικά οι εγκαταστάσεις:

• Κλειστό Θερμαινόμενο Κολυμβητήριο με σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό φιλτραρίσματος, απολύμανσης και θέρμανσης νερού.
• Αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για τη διδασκαλία Εικαστικών Τεχνών.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Η περίοδος λειτουργίας των τμημάτων μας εκτείνεται χρονικά από τέλη Σεπτεμβρίου έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Λειτουργούν θερινά τμήματα μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τμήματα

1. Τμήματα Aqua Aerobic
2. Ατομικά μαθήματα κολύμβησης - Θεραπευτική Κολύμβηση
3. Τμήμα Ορχήστρας Πνευστών-Κρουστών
4. Σεμινάρια εικαστικών τεχνών

 
 
 
 

Ενοικιάσεις
Χώρων

Γήπεδο 5x5
Το Αθλητικό-Πολιτιστικό σάς παρέχει τη δυνατότητα να προπονηθείτε με την ομάδα σας (εταιρείες, σύλλογοι, ιδιώτες) και να λάβετε μέρος σε φιλικούς αγώνες.

Αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης»
Η Αίθουσα εκδηλώσεων «Οδυσσέας Ελύτης» έχει χωρητικότητα 350 θεατών και σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με συστήματα ήχου και φωτός ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σε συλλόγους, σχολεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς και εταιρείες για τη διοργάνωση παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Κολυμβητήριο
Το κολυμβητήριο μπορεί να διατεθεί σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία καθώς και σε συλλόγους. Παρέχουμε προπονητές και βοηθητικό προσωπικό. Στο τέλος της σχολικής περιόδου υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης κολυμβητικών επιδείξεων και αγώνων.