Εισαγωγή

Οι μικροί μας φίλοι, είτε φοιτούν στο σχολείο μας είτε έχουν έρθει από άλλο σχολείο, αφού κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα, παίζουν τένις, μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ενώ στις 11, απολαμβάνουν το δεκατιανό τους, πριν κάνουν θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική, μουσικοκινητική αγωγή και υπολογιστές. Το μεσημέρι τρώνε το υπέροχο γεύμα που ετοιμάζει με πολλή αγάπη η μαγείρισσα του σχολείου μας και αναχωρούν με τα σχολικά για τα σπίτια τους. Φυσικά, επειδή τα παιδιά πρέπει να παίζουν και να περνάνε καλά, αν υπάρξει κάποιο ζήτημα υγείας (αδιαθεσία, μικροτραυματισμός), η νοσοκόμα μας (αχρείαστη να είναι ????) είναι πανταχού παρούσα για να παρέχει τις υπηρεσίες της και να ενημερώσει τους γονείς.
Τα μεγάλα παιδιά, επισκέπτονται υπέροχες οργανωμένες ακτές της παραλιακής για να κάνουν το μπάνιο τους και να παίξουν με φουσκωτά, ενώ υπάρχουν και ημέρες που επισκέπτονται το adventure park για να ζήσουν μοναδικές, περιπετειώδεις εμπειρίες!
Στόχος μας, να περάσουν τα παιδιά σας τις διακοπές της ζωής τους!

 

 
Φυλλάδιο Summer Camps 2024
 •  
   
   

  Προσωπικό

  Το προσωπικό μας που αποτελείται από πτυχιούχους εκπαιδευτές, παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων και γυμναστές του σχολείου μας, όλοι με μεγάλη εμπειρία σε παιδικές κατασκηνώσεις και αθλητικές δραστηριότητες που είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στους μικρούς μας φίλους.

   

   

  Μεταφορά &
  ασφάλεια

  Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Το Γραφείο Κίνησης του Σχολείου μας σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των μαθητών στην πόρτα του σπιτιού σας, εφόσον αυτό είναι εφικτό.
  Παράλληλα, έχοντας εντάξει στο δυναμικό μας νοσηλεύτριες πλήρους απασχόλησης και ναυαγοσώστες, εξασφαλίζουμε την υγιεινή διαβίωση και την ασφάλεια των παιδιών μας.