Για άλλη μια χρονιά, ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε από κοντά τις μαγικές στιγμές που μας προσφέρει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου μας!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας, παράλληλα, στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.
Το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός θεσμός που διοργανώνει η σχολική κοινότητα των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου ετησίως, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για τις δράσεις και τις ανάγκες αναγνωρισμένων ιδρυμάτων με κοινωφελείς σκοπούς. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και συνεργάτες του σχολείου διοργανώνουν ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό τριήμερο που περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικη αγορά, δραστηριότητες, παιχνίδια, εργαστήρια, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και άλλες πολλές εκδηλώσεις.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια ή/και παράλληλα να προβάλετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας το παρακάτω forms και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους διοργάνωσης:
Γ. Αντωνιάδης: ganton@avgouleaschool.gr
Ι. Λιναρδάτου: islinardatou@avgouleaschool.gr
Ε. Λιναρδάτου: elinardatou@avgouleaschool.gr

FORMS