Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Επιθυμία των γονέων: το παιδί μου να ζήσει ευτυχισμένη συντροφική ζωή»

15 Νοεμβρίου @ 18:30 - 20:00

Το σχολείο μας έχει κατά νου, μεταξύ άλλων, την κρισιμότητα του θέματος των διαφυλικών σχέσεων και της ανάγκης του κάθε ανθρώπου να έχει μια υγιή σχέση με το σώμα, τον εαυτό του και τους άλλους. Με το επιστημονικό δεδομένο τού ότι τα πράγματα αυτά χτίζονται μέσα μας από την αρχή της ζωής και με επίκεντρο τις συναφείς συζητήσεις με τους εφήβους που εξελίσσονται στο σχολείο μας, προγραμματίσαμε και σάς προσκαλούμε σε ομιλία- συζήτηση με τον κλινικό ψυχολόγο κ. Ανδρέα Βουρλιόγκα, με θέμα «Επιθυμία των γονέων: το παιδί μου να ζήσει ευτυχισμένη συντροφική ζωή».

Η ομιλία συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης του σχολείου.

Ο κ. Ανδρέας Βουρλιόγκας είναι Κλινικός Ψυχολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε Κ.Π.Α. με θέμα «Διαστάσεις της ψυχικής οργάνωσης, συγκριτική μελέτη ψυχοσωματικών παθήσεων και ψυχικών διαταραχών».

Εργάστηκε ως στέλεχος πρόληψης στο Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχικής Υγείας «Αργώ» των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Χολαργού σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

 Έχει ψυχοθεραπευτική εργασία με ενήλικες, ομάδες γονέων, σεμινάρια εκπαιδευτικών,  συμβουλευτική ατομική και οικογένειας.

Επίσης, σε διαγνωστική και ψυχοθεραπευτική εργασία με ενήλικες, εφήβους και παιδιά, συμβουλευτική γονέων. Συνεργάστηκε με Νηπιακούς Σταθμούς.

Υπήρξε Κλινικός Ψυχολόγος στην Ιατροπαιδαγωγική Μονάδα Μεγάρων της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων (οργανωμένη, στελεχωμένη και με επιστημονική εποπτεία από την Παιδοψυχιατρική κλινική του Παίδων «Αγία Σοφία») και παρείχε διαγνωστική και ψυχοθεραπευτική εργασία με παιδιά και εφήβους, νοητική αξιολόγηση, συμβουλευτική γονέων.

Έχει διατελέσει τριετής υπότροφος για Μεταπτυχιακές Σπουδές και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Νοεμβρίου
Ώρα:
18:30 - 20:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΙΘΟΥΣΑ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ”
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 12132 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2115002200