Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα - Λιναρδάτου.
Βρίσκεστε σε ένα χώρο με υλικό και πληροφορίες για την ιστορία της Σχολής μας, τις υλικοτεχνικές της υποδομές, τις κτιριακές της εγκαταστάσεις, τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζει, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονεί, τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιεί, τις αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, τις σχολικές εκδόσεις που διανέμει, το ικανό και έμπειρο εκπαιδευτικό δυναμικό που απασχολεί και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών της σε όλους τους τομείς.

Περιηγούμενοι στον ιστοχώρο μας, θα γνωρίσετε την οργάνωση, τη δομή και λειτουργία του του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου μας και θα ανακαλύψετε την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και τα παιδαγωγικά μας «πιστεύω».
Η περιήγηση στον δικτυακό μας χώρο παρέχει σίγουρα πολλές κι ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά όχι όλες. Θα χαρούμε να έρθετε κοντά μας, να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε διά ζώσης το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σχολείου μας και τη δυναμική, πολυεπίπεδη μόρφωση που μπορεί να προσφέρει στο παιδί σας.
Ωστόσο, ως πρώτη επαφή και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας αποστείλουμε περισσότερες ή ειδικές πληροφορίες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με εκτίμηση
Γιώργος Λιναρδάτος
Γενικός Διευθυντής

parallax background

Η ιστορία μας

 
 
 

Οι άνθρωποί μας

73 χρόνια μετά το πρώτο κουδούνι που χτύπησε στο μικρό τριθέσιο σχολείο της Σταυρούλας Αυγουλέα-Λιναρδάτου τον Σεπτέμβρη του 1949, το σχολείο μας υποδέχεται με συγκίνηση μια νέα επετειακή σχολική χρονιά, αριθμώντας πλέον μια μεγάλη σχολική οικογένεια με 330 εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς, διοικητικό και λοιπό προσωπικό.
Όλοι μαζί γιορτάζουμε με εσάς και τα παιδιά μας 73 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας κοιτώντας στο μέλλον μιας ακόμα πιο δημιουργικής και καινοτόμου εκπαιδευτικής πορείας.

 
 

Η ασφαλής μετακινήση των μαθητών μας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας.
Το Γραφείο Κίνησης του Σχολείου μας σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των μαθητών στην πόρτα του σπιτιού σας, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Ταυτόχρονα, φροντίζει να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή χρονική διάρκεια των δρομολογίων, τα οποία είναι πλήρως σχεδιασμένα για την πιο γρήγορη διαδρομή.
Αδιαμφισβήτητος είναι ο σχολαστικός έλεγχος που διενεργείται και εφαρμόζεται στη συντήρηση των σχολικών λεωφορείων.
Ο πλήρης εξοπλισμός τους με συστήματα εντοπισμού (GPS) επισφραγίζει τις προδιαγραφές ασφάλειας και βοηθά στην άμεση παρακολούθησή τους ανά πάσα στιγμή, ενώ παράλληλα με τη διαρκή ανανέωση και την προσθήκη νέας γενιάς σχολικών λεωφορείων εξασφαλίζεται η άνετη και ασφαλής μετακίνηση των μαθητών.