ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ | Αυγουλέα-Λιναρδάτου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ | Αυγουλέα-Λιναρδάτου
#AVGOULEASCHOOL, Δημοσιεύσεις, Επιτυχίες, Λύκειο, Χωρίς κατηγορία

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Οι μαθητές του Λυκείου μας διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ερμηνευτικής Ανάγνωσης Λογοτεχνικών Κειμένων, αποσπώντας βραβείο και έπαινο ανάμεσα σε συμμετέχοντες από όλη την Αττική.

12-03-2026

Στις 3 και 4 Μαρτίου το σχολείο μας έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό Ερμηνευτικής Ανάγνωσης Λογοτεχνικών Κειμένων που συνδιοργάνωσαν τα Λύκεια Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Β΄ Αθήνας απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Γενικών κι Επαγγελματικών Λυκείων Αττικής  κι είχε σα θέμα του «Μελοποιημένη ποίηση Ελλήνων λογοτεχνών του 20ού αι.».

Οι μαθητές μας που συμμετείχαν ήταν ο Τόγκας Ιωάννης και ο Χουντής Παναγιώτης. Συμμετείχαν πάνω από 70 μαθητές απ΄ όλες τις τάξεις του Λυκείου και πάνω από 25 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Αττικής. Οι μαθητές μας απέσπασαν πολύ καλές κριτικές και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Χουντής κατέλαβε την 13η θέση στην τελική κατάταξη και πήρε έπαινο, ενώ ο Ιωάννης Τόγκας πέρασε στον τελικό και απέσπασε το 4ο βραβείο, μαζί με διθυραμβικά σχόλια και εξαιρετικές κριτικές τόσο από τους  βαθμολογητές των άλλων σχολείων, όσο κι από την κριτική επιτροπή των τελικών, η οποία αποτελούνταν  από τους εξής : τον κ. Χρίστο Ζαφειρόπουλο, Φιλόλογο, Υποδιευθυντή στα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία», την κ. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ηθοποιό του θεάτρου, του  κινηματογράφου και της τηλεόρασης και τον κ. Γιάννη Ξούρια,  καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφίες 

Latest news

Lion King – Μουσικοχορευτική παράσταση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

7 Απρίλιος 2026

Lion King – Μουσικοχορευτική παράσταση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Μαθητές παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική παράσταση “Lion King”, συνδυάζοντας χορό, θέατρο και μουσική σε μια εντυπωσιακή σκηνική εμπειρία.

Διακόσμηση Λαμπάδων από την Ε’ Τάξη | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

3 Απρίλιος 2026

Διακόσμηση Λαμπάδων από την Ε’ Τάξη | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Μαθητές Ε’ τάξης διακόσμησαν πασχαλινές λαμπάδες με δημιουργικότητα και ευχές για το Πάσχα.

Πασχαλινή Φιλανθρωπική Κλήρωση στο Δημοτικό | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

2 Απρίλιος 2026

Πασχαλινή Φιλανθρωπική Κλήρωση στο Δημοτικό | Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου συμμετείχαν σε πασχαλινή φιλανθρωπική κλήρωση, συγκεντρώνοντας χρήματα για κοινωνικό σκοπό.